Κοσμήματα από τη χώρα των θαυμάτων by Marie Claire

https://www.marieclaire.gr/fashion/shopping/kosmimata-apo-ti-chora-ton-thavmaton/

 

Κοσμήματα από τη χώρα των θαυμάτων

Οι δημιουργίες και τα παντατίφ-γούρια για το 2022 της πολυτάλαντης Μυρτώς Κατραμάδου είναι παραμυθένιες και πρωτότυπες

Ενα από τα πράγματα που αγαπάμε στις γιορτές είναι τα νέα κοσμήματα-γούρια της νέας χρονιάς που θα αγοράσουμε για εμάς ή για τις φίλες μας και θα φορέσουμε ακόμη και πολλά μαζί κάθε φορά. Οπως αυτά από τη νέα συλλογή κοσμημάτων και διακοσμητικών αντικειμένων της Μυρτώς Κατραμάδου: μικρές σφαίρες από μπρούντζο και ανακυκλωμένο ύφασμα σαν χριστουγεννιάτικες μπάλες μεταμορφώνονται σε κομψά παντατίφ στη συλλογή «Sphere», φύλακες άγγελοι από επιχρυσωμένο ασήμι με ζιργκόν και μοτίφ σε σχήμα καρουζέλ μας ταξιδεύουν σε μια εποχή παιδικότητας ενώ καρδιές από τη χώρα των θαυμάτων συναντούν ζάρια και άσσους από τη συλλογή «Frolic».

Για την περίοδο των Χριστουγέννων τις συλλογές συμπληρώνουν κομψά γούρια-βυζαντινές καμπάνες αλλά και τα πρωτότυπα διακοσμητικά σπιτάκια της «Ornament City» από ανακυκλωμένα υλικά σε ζεστές αποχρώσεις που μοιάζουν βγαλμένα από χριστουγεννιάτικο παραμύθι.

Με υψηλής ποιότητας υλικά, ταλέντο και δεξιοτεχνία οι δημιουργίες της Μυρτώς Κατραμάδου αποτελούν κομμάτια διαχρονικά που όμως συνεχώς ανακαλύπτουν νέους κώδικες για να μιλήσουν στο σήμερα. Καταξιωμένη επιστήμονας, ταλαντούχα φωτογράφος μέλος του Φωτογραφικού Κύκλου του φωτογράφου Πλάτωνα Ριβέλλη, η σχεδιάστρια κοσμημάτων είναι μια ανήσυχη καλλιτεχνική προσωπικότητα που συνεχώς ανακαλύπτει νέους ορίζοντες στη δημιουργία. Είτε ασκεί την ιατρική, είτε φωτογραφίζει, είτε σχεδιάζει αφήνεται στο πάθος της που είναι άλλωστε το υλικό κάθε αυθεντικής δημιουργίας. «Ο συνδυασμός του μετάλλου με το ύφασμα σε έντονες αποχρώσεις με συναρπάζει. Εκφράζει το πως νιώθω και ενεργώ στη ζωή. Αξιοποιώ τη δημιουργικότητα και την επιστήμη για να δημιουργήσω κοσμήματα ή φωτογραφίες που αντανακλούν την αγάπη μου για τους ανθρώπους και τη ζωή» αναφέρει η σχεδιάστρια.

Τις δημιουργίες της Μυρτώς μπορείτε να τις παραγγείλετε από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.myrtokatramadou.gr ενώ φιλοξενούνται και στο κατάστημα Anama Deco, Μιλτιάδου 8, Κηφισιά, καθώς και στην γκαλερί Estudio, Κυριαζή 9, Κηφισιά.

Το Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου, 09:00πμ-9:00μμ θα πραγματοποιηθεί Christmas Bazaar Party με τα έργα της στο κατάστημα Anama Deco, Μιλτιάδου 8, Κηφισιά.

myrtokatramadou.gr
instagram.com/myrtokatramadoujewellery

Leave a Reply

Your email address will not be published.